Køreplan i efterårsferien:

Der køres følgende dage kl 14:

  • Søndag den 11. oktober kl 14
  • Torsdag den 15. oktober kl 14
  • Søndag den 18 oktober kl 14

Der køres Aalborg station - Østhavnen tur/retur

Turen tager lidt over to timer inclusiv ophold i Østhavnen.


Billetter kun i forsalg

Pga. Covid 19 er det nødvendigt at reservere plads i toget så vi kan fylde toget forsvarligt. Der skal derfor reserveres pladser i toget til alle der kører med.

Plads reserveres således:

Send sms til tlf. 2270 2154 - eller ring til nummeret på hverdage mellem kl. 16 og 21.

Ved SMS skal oplyses:  Antal voksne, børn mellem 4 og 11 år og børn under 4 år. Køredag og hvilket navn der reserveres til (samme navn som pengene kommer fra via MobilPay)

Efter at plads er reserveret og bekræftet skal der betales for turen. Det sker ved at sende betaling for turen via Mobilpay til 90632

Man vil senest dagen før køredagen få tilsendt en SMS om hvilken vogn man skal sidde i. På dagen møder man op på stationen ca. 20 min før afgang og togpersonalet vil anvise pladsen der skal benyttes i toget. Samme plads skal benyttes i toget tilbage mod Aalborg efter ophold i Østhavnen.

I tilfælde af aflyst tog får man sit beløb refunderet.

Mundbind skal benyttes af alle over 12 år på stationerne og i toget. Mundbind kan købes hos togpersonale for 10 kr. pr. stk.

Max 3 personer på endeperronen ad gangen. Toiletter er aflåst.


Priser tur/retur:

Voksne = 120 kr.
Børn 4 - 12 år = 60 kr.
Børn 0-3 år = gratis
Barnevogne og klapvogne kan i begrænset omfang medtages på togets endeperroner!Limfjordsbanen kører også juletog i december. Følgende dage med åbne kørsler er planlagt. Billetter vil kommer til salg først i november. Følg os på Facebook. Her skriver vi når billetter er til salg. 

Søndag den 6. december 

Søndag den 13. december 

Søndag den 20. december

Søndag den 27. december   


osthavnen rute

Her kører toget.

Veterantoget drives af frivllige og alle indtægter fra billetsalget, går ubeskåret til vedligeholdelse af veterantogets lokomotiver og vogne.

Kørslen til Aalborg Østhavn gennemføres i samarbejde med Aalborg Havn, som støtter Limfjordsbanens arbejde, ved vederlagsfrit at stille sporet til rådighed for veterantoget.