Bestil et tog

Limfjordsbanens kan køre særtog efter dine ønsker.
Muligheden for særtog i øjeblikket er begrænset på de hovedstrækningerne omkring Aalborg. Det er kunne være mellem f.eks. Aalborg og Skørping, eneste faktorer hvornår vi kan få lov at køre mellem de andre tog på de enkelte strækninger.
En anden mulighed er at køre på strækningen til Aalborg Østhavn, her er det lettere at arrangere særtog. Alt efter ønske kan det arrangeres at der køres på hele eller dele af strækningen, og der kan arrangeres fotostop undervejs.
Du kan læse mere om sporet til Østhavnen her

Stort antal mennesker venter på at stige ombord i veterantoget i Østeraadalen

Særtog ved trinbrættet i Østeraadalen

Særtog kan i øjeblikket bestå af et damplokomotiv trækkende op til 4 toakslede vogne med åbne endeperroner, og med plads til i alt ca. 180 passagerer.

Passagerene nyder de åbne endeperroner på vores gamle personvogne

Der er god udsigt fra de åbne endeperroner på de gamle trævogne

Limfjordsbanen har kørt særtog til mange forskellige arrangementer, der kan nævnes arrangementer som firmaudflugter, fødselsdage, jubilæer, byfester, bryllupper, skoleudflugter og andet.

Er du interesseret i at leje dit eget særtog kan du kontakte Limfjordsbanen ved Morten Hunnerup Staghøj på telefon 3059 7018, eller via vores kontaktside. Her kan du høre mere om hvilke muligheder der er.